Co pro vás můžeme udělat?

Domů 10

Kuchyně

Tradiční německý výrobce kuchyňských linek, značka kuchyně Gorenje Vám přináší výběr více než 300 barevných kombinací, kvalitní kování značky Blum s doživotní zárukou a především kvalitní materiály a služby, které odpovídají vašim nárokům.

Domů 11

Spotřebiče

Kvalita, zkušenost, design, cena. To vše Vám můžeme nabídnout v tradiční značkách. To vše podtrhují služby v podobě odborného výkladu, montáže, připojení a dopravy až k vám domů. Samozřejmostí je i servis všech našich spotřebičů.

s

Interiéry

Potřebuje váš domov, kancelář či komerční prostor nový ,,kabát“? Rádi vám s tím pomůžeme. Nový interiér zrealizujeme od prvního návrhu, až po nábytek na míru, malířské a tapetářské práce, novou podlahu a výběr dekorací.

Domů 12

Rekonstrukce

Vzhledem k naší mnohaleté praxi jsme schopni zrealizovat jakékoli požadavky našich zákazníků. Výhoda naší společnosti je v perfektním plánování a poradenství před samotnou realizací a položková nabídka na základě návštěvy v místě rekonstrukce.

Domů 13

Stavby

Neděláme pouze rekonstrukce, ale jsme schopni zajistit i třeba výstavbu rodinného domu. Od návrhu až po předání klíčů k vysněnému bydlení. To vše jsme pro vás schopni udělat v nejvyšší kvalitě s dodržením rozpočtu a termínu.

3D Návrh zdarma a nezávazná kalkulace

Sjednejte si osobní schůzku

Máte nějaký dotaz? Napište nám!

Náš výběr kuchyní

Ukázka z našich designových kuchyní Gorenje
Cindy 1

Cindy

Cora 2

Cora

Frieda 3

Frieda

Kristin 4

Kristin

Natalie 5

Natalie

Carla 6

Carla

Rekonstrukce na klíč

Pokud jste se rozhodli pro rekonstrukci Vašeho bytu, domu či komerčních prostor kontaktujte nás pro schůzku. Vzhledem k naší mnohaleté praxi jsme schopni zrealizovat jakékoli požadavky našich zákazníků. Výhoda naší společnosti je v perfektním plánování a poradenství před samotnou realizací a položková nabídka na základě návštěvy v místě rekonstrukce. Dozorování stavby a kontrolní dny.
Návrhy a realizace interiérů

Plánujete rekonstrukci, nebo koupi nového bytu, domu, kanceláře? Rádi Vám pomůžeme vymyslet řešení na míru. Naplánovat dispoziční řešení, barvy, technické vybavení. To je práce pro profesionální tým odborníků. Ušetříte čas i peníze.

Zednické práce

V rámci našich služeb nabízíme bourací, zednické, sádrokartonářské a obkladačské práce. Rádi navštívíme Váš stávající byt, dům či kancelář a připravíme vám návrh řešení včetně cenové nabídky.

Elektroinstalace

Ať se jedná o silnoproud nebo slaboproud, vždy si s tím poradíme. Provádíme rekonstrukce elektroinstalací celých interierů-exterierů, nebo pouze doplnění v rámci zakoupení nové koupelny či kuchyně.

Instalatérské práce

Kompletní instalatérské a topenářské práce včetně oprav a poradenství. Rozvody plynu, revize a dodání materiálu včetně zařizovacích předmětů (WC, Geberity, umyvadla, sprchové systémy, baterie, obklady, radiátory a další). Realizujeme nejen rekonstrukce a novostavby bytů a domů, ale i samostatné kuchyně či koupelny.

Malířské práce

Naši návrháři vnímají výběr barev, jako základ pro každou změnu. Od samého počátku řešíme ve vizualizaci barevnost všeho, co se v něm nachází. Pro výběr barev je samozřejmě důležitý i materiál a související příprava podkladu pro nanesení samotného nátěru. I v této činnosti je nejdůležitější návštěva místa realizace, zjištěné stavu a vyhodnocení postupu naším malířem.

Dveře a podlahy

Dveře a podlaha jsou jedním ze základních stavebních prvků, které je nutné již při návrhu zakomponovat do celého řešení interiéru. Dveře vyrábíme bez omezení a není pro nás problémem dodat je s atypickými prvky za standardních finančních podmínek. Před samotnou výrobou zaměříme stavební otvory a předložíme přesný barevný odstín na vzorku dřeva, aby jste si byli jisti výběrem.

Obklady a dlažby

Rádi Vám pomůžeme s výběrem dlažeb, keramických obkladů a obkladového skla do vaší koupelny, kuchyně a dalších prostor ve vašem interiéru. Vybraný materiál vypočítáme včetně prořezů a dodáme jej včetně montáže naším obkladačem. Skleněné panely zaměřujeme před samotným objednáním na místě realizace a následně zadáváme do výroby.

Nábytek na míru

Již 15let navrhujeme interiéry a jejich součástí je samozřejmě nábytek solitérní, sektorový, ale také nábytek na míru. Navrhneme a vyrobíme Vám koupelnovou skříňku, kuchyňskou linku, ale i vestavěné skříně a solitérní nábytek na míru. Součástí naší výroby jsou dětské pokojíčky, postele, noční stolky, komody, kanceláře, pracovny a šatny na míru.

Koupelny na klíč

Srdcem každé domácnosti je koupelna a kuchyň. Každá změna dispozice vyžaduje souhru celé řady odborníků, kteří na výstavbě této části domácnosti musí spolupracovat (elektrikáři, instalatéři, obkladači, zedníci a koupelnový designér). Pokud si vyberete náš tým profesionálů, tak za vás perfektně připravíme harmonogram prací a vše provedeme v nejvyšší kvalitě a termínu.

a

Navštivte nás osobně!

Navštivte naše kuchyňské studio na Praze 8, jen pár kroků od metra Kobylisy! Zde si můžete prohlédnout velké množství ukázkových kuchyní i se spotřebiči a můžeme spolu lépe přizpůsobit výběr vašemu stylu a cenovým požadavkům

Kuchyňské studio Carmine – Nad Šutkou 1811/12, 182 00 Praha 8-Kobylisy